Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Demetri Martin: Live (At the Time)

Film, 2015, 61 minuten
Demetri Martin: Live (At the Time)
Demetri Martin geeft in zijn eigen special in Washington zijn tegenstrijdige kijk op akoestische gitaar, haarloze katten, kleurenschema's, en het woord 'nee'.
De film Demetri Martin: Live (At the Time) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 61 minuten. Martin won een Writers Guild Award in 2005 voor zijn bijdragen aan Late Night With Conan O’Brien. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Demetri Martin: Live (At the Time) op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Demetri Martin: Live (At the Time) is a TV special starring Demetri Martin. Demetri Martin performs his newest stand-up routine at The Lincoln Theater in Washington D.C.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Demetri Martin: Live (At the Time)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Espejo, espejo
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.
Do Revenge
Een populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.
Liss Pereira: Adulto promedio
Cabaretière Liss Pereira vertelt over relaties, volwassenheid en hoe het is om daar ergens tussenin te zitten. In een wereld van extremen is dat niet zo slecht.