Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Decoupled

Tv-serie, 2021
Decoupled
Een misantropische schrijver en zijn ondernemende vrouw laveren tussen hun aanstaande scheiding en de absurditeiten en irritaties in hun welvarende wereld.
De tv-serie Decoupled is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Madhavan en Surveen Chawla schitteren in deze dramedy geschreven door Manu Joseph en geregisseerd door Hardik Mehta. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder. Decoupled is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Decoupled op IMDB

Score: 8 van de 10

Follows a writer and his wife who announce their divorce with a party, which ends up exposing other absurd relationships in their world.

Acteurs in Decoupled

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (India) - Audiobeschrijving;Engels (India) [Origineel];Hindi
Ondertiteling: Duits;Engels (India);Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals Decoupled

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Big Tree City
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.
Uncoupled
Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.
Café Minamdang
Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.