Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Deathgrip

Film, 2017, 53 minuten
Deathgrip
Mountainbikers, waaronder legende Brendan Fairclough, stellen hun vaardigheden op de proef en voeren duizelingwekkende stunts uit in adembenemende omgevingen.
Deze film is Meeslepend

Deathgrip op IMDB

For the last two years, Fairclough and Porter have traveled to every inhabited continent on the planet with a simple goal: to show the world a new vision of mountain biking. Joined on this ...

Acteurs in Deathgrip

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Deathgrip

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Escape to the Continent
Britten die een nieuw leven willen opbouwen in Frankrijk, Oostenrijk, Spanje of elders in Europa gaan op huizenjacht en ontdekken de voor- en nadelen van elke plek.
The Hairy Bikers' Chicken & Egg
De jongens springen op hun motorfiets en genieten wereldwijd van heerlijke gerechten met kip en ei. Onderweg worden de nodige grappen over vaderschap gemaakt.
Pedal the World
Felix Starck filmde een jaar lang zijn fietstocht van 18.000 kilometer door 22 landen. Dit is zijn avontuurlijke en indrukwekkende verslag.
El cuaderno de Sara
Een naïeve advocate uit Madrid reist naar Afrika om op zoek te gaan naar haar zus, die is verdwenen in een deel van Congo dat geteisterd wordt door geweld en conflict.
Squeamish!
Deze realityserie duikt in de wetenschap achter de dingen en het gedrag waarvan je kippenvel krijgt, zoals onnatuurlijke lichaamsbewegingen en het eten van insecten.