Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De prins van Egypte

De Prins van Egypte
Film, 1998, 98 minuten, 2.139.357 beoordelingen
De prins van Egypte
The Prince of Egypt heeft de wereld veroverd. Het is het bijzondere verhaal van twee heldhaftige broers en een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.
Deze film is Sentimenteel

De prins van Egypte op Moviemeter

De Egyptische farao Seti geeft het bevel om alle Hebreeuwse baby's te verdrinken. Een wanhopige moeder plaatst haar zoon in een mandje, die terecht komt bij de koningin. Moses wordt opgevoed als een broer van de troonopvolger Ramses. Jaren later worden de broers van elkaar gescheiden wanneer Moses achter zijn ware achtergrond komt. Hij krijgt van God de taak om als boodschapper te fungeren, en de onderdrukte Hebreeuwse bevolking te leiden naar een eigen land.

De prins van Egypte op IMDB

An Egyptian prince learns of his identity as a Hebrew and, later his destiny to become the chosen deliverer of his people.

Acteurs in De prins van Egypte

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals De prins van Egypte

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tooth Fairy
Wanneer ijshockeyer Derek een fan uit de droom helpt door haar te vertellen dat de tandenfee niet bestaat, moet hij als straf een week lang tandenfee zijn.
The BFG
Een weesmeisje ontmoet een aardige reus die haar hoort op te eten, maar haar in plaats daarvan beschermt tegen verschrikkelijke reuzen die hen allebei terroriseren.
Pup Star: Wereldtournee
Talentvolle hondjes van overal ter wereld strijden om de titel Pup Star, maar gekonkel achter de schermen dreigt de vreugde te verpesten.
Asterix en Obelix bij de Britten
Asterix de Galliër steekt samen met zijn trouwe sidekick Obelix het Kanaal over om achterneef Anticlimax te helpen in de strijd tegen Julius Caesar en de Romeinen.
Candy Jar
Twee rivaliserende scholieren, debatkampioenen die het nergens over eens zijn, zetten hun ambitieuze plannen door om elk toegelaten te worden tot hun droomuniversiteit.