Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De prins van Egypte

De Prins van Egypte
Film, 1998, 98 minuten, 2.139.357 beoordelingen
De prins van Egypte
The Prince of Egypt heeft de wereld veroverd. Het is het bijzondere verhaal van twee heldhaftige broers en een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.
Deze film is Sentimenteel

De prins van Egypte op Moviemeter

De Egyptische farao Seti geeft het bevel om alle Hebreeuwse baby's te verdrinken. Een wanhopige moeder plaatst haar zoon in een mandje, die terecht komt bij de koningin. Moses wordt opgevoed als een broer van de troonopvolger Ramses. Jaren later worden de broers van elkaar gescheiden wanneer Moses achter zijn ware achtergrond komt. Hij krijgt van God de taak om als boodschapper te fungeren, en de onderdrukte Hebreeuwse bevolking te leiden naar een eigen land.

De prins van Egypte op IMDB

An Egyptian prince learns of his identity as a Hebrew and, later his destiny to become the chosen deliverer of his people.

Acteurs in De prins van Egypte

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals De prins van Egypte

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
Deze musical van Andrew Lloyd Webber gaat over Jozef, die als slaaf wordt verkocht. Hij komt in de gevangenis terecht en begint de dromen van de farao uit te leggen.
McFarland USA
Wanneer leraar Jim White zijn veldloopteam naar de overwinning leidt, lukt het hem eindelijk het respect van zijn voornamelijk latino leerlingen te krijgen.
Babe: The Gallant Pig
Deze film van Chris Noonan waarin het biggetje Babe een plekje op de boerderij probeert te veroveren, stal de harten van het publiek.
Super Monsters Save Halloween
De Super Monsters gebruiken hun krachten om hun buren in Halloween-stemming te krijgen. Daarna helpen ze een bang vriendje inzien dat Halloween niet eng hoeft te zijn.
A Witches' Ball
Beatrix wil ontzettend graag heks worden, maar een jammerlijk ongeluk brengt haar enige kans hierop in gevaar. Ze moet snel iets doen voordat het te laat is.