Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De prins van Egypte

De Prins van Egypte
Film, 1998, 98 minuten, 2.139.357 beoordelingen
De prins van Egypte
The Prince of Egypt heeft de wereld veroverd. Het is het bijzondere verhaal van twee heldhaftige broers en een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.
Deze film is Sentimenteel

De prins van Egypte op Moviemeter

De Egyptische farao Seti geeft het bevel om alle Hebreeuwse baby's te verdrinken. Een wanhopige moeder plaatst haar zoon in een mandje, die terecht komt bij de koningin. Moses wordt opgevoed als een broer van de troonopvolger Ramses. Jaren later worden de broers van elkaar gescheiden wanneer Moses achter zijn ware achtergrond komt. Hij krijgt van God de taak om als boodschapper te fungeren, en de onderdrukte Hebreeuwse bevolking te leiden naar een eigen land.

De prins van Egypte op IMDB

An Egyptian prince learns of his identity as a Hebrew and, later his destiny to become the chosen deliverer of his people.

Acteurs in De prins van Egypte

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals De prins van Egypte

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

MeesterSpion
Terwijl de tienjarige Tim aan de pestkoppen in zijn nieuwe dorp ontsnapt, maakt hij een bevroren spion uit de jaren 70 wakker en helpt hem een oud mysterie op te lossen.
Barbra Streisand: A Happening in Central Park
Tijdens dit liveconcert, dat in 1968 werd uitgezonden, zingt Barbra haar bekendste songs voor een publiek van 150.000 mensen in Central Park in New York.
Air Bud: Golden Receiver
Wanneer Josh de nieuwe quarterback wordt voor zijn school, verruilt zijn golden retriever Buddy zijn lievelingssport basketbal voor football.
Temporada de Caza
Vijandigheid maakt plaats voor liefde en vergeving wanneer een boze tiener in de wildernis van Patagonië wordt herenigd met zijn van hem vervreemde biologische vader.
Woezel & Pip: De Film
Met de hulp van hun dierenvriendjes gaan Woezel en Pip op zoek naar de mysterieuze dief die het verjaardagscadeau voor de Wijze Varen gestolen heeft.