Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De ponysittersclub

Tv-serie, 2018
De ponysittersclub
Een jonge paardenliefhebster werkt samen met haar beste vrienden om dieren te redden en te verzorgen op de geweldige boerderij van haar familie.
De tv-serie De ponysittersclub is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De ponysittersclub op IMDB

Score: 7 van de 10

Join Skye and her Ponysitter pals as they lend a helping hand with the care of horses, ponies and other cute and cuddly animals that come through the Rescue Ranch, all with different levels of care needs.

Trailer

Acteurs in De ponysittersclub

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals De ponysittersclub

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.