Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De poel

Film, 2014, 76 minuten
De poel
Tijdens een kampeertrip naar een afgelegen meer in het bos, worden twee families uiteengedreven door enge dromen, vreemde gebeurtenissen en een onbekend wezen.
De film De poel is uitgebracht in 2014 en duurt 76 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De poel op IMDB

Score: 5,5 van de 10

A father takes his wife, two sons, a friend and his daughter on a hiking trip in the woods. After a long search for a spot to set up camp, the father finds a perfect place overlooking a ...

Acteurs in De poel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De poel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Marriage Story
De voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach geeft een warme, maar ook indringende kijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samenblijft.
Teasing Master Takagi-san
Scholier Nishikata wordt voortdurend geplaagd door zijn klasgenote Takagi-san. Hij probeert haar een koekje van eigen deeg te geven, maar dat lukt niet.
Virgin River
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
Trois Noëls
Vier zussen krijgen te maken met familiedrama's en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag.