Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De legende van Ninjago

Film, 2011, 22 minuten, 297.524 beoordelingen
De legende van Ninjago
Kai wil net als zijn vader een smid worden maar dat was nog voor de plundering van zijn dorp en ontvoering van zijn zus.
De film De legende van Ninjago is uitgebracht in 2011 en duurt 22 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in De legende van Ninjago

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels;Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals De legende van Ninjago

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chupa
Tijdens een bezoek aan familie raakt een jongen bevriend met een mythisch wezen dat zich op de ranch van zijn grootvader schuilhoudt. Zo begint hij aan het avontuur van zijn leven.
Around the World in 80 Days
Een uitvinder gaat de uitdaging aan om in 80 dagen rond de wereld te reizen. Samen met zijn bediende en een kunstenaar vertrekt hij op een episch, doldwaas avontuur.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.
Zathura
Twee broers worden door een mysterieus spel de ruimte ingestuurd en moeten de planeet Zathura bereiken om niet voor altijd in de ruimte vast te blijven zitten.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.