Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Lalaloopsy's

Tv-serie, 2017
De Lalaloopsy's
Kleurrijke lappenpoppen komen tot leven in deze gloednieuwe animatieserie vol gekke lotgevallen, creativiteit, vriendschap, magie en muziek.
De tv-serie De Lalaloopsy's is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De Lalaloopsy's op IMDB

Score: 4,9 van de 10

We're Lalaloopsy is a TV series starring Sam Vincent, Arielle Tuliao, and Mariee Devereux. All I have to say is that We're Lalaloopsy is one of best series on Netflix I have ever watched.

Acteurs in De Lalaloopsy's

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals De Lalaloopsy's

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.