Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De fil en aiguilles

Film, 2014, 53 minuten
De fil en aiguilles
Gedurende een spannend jaar volgen we een groep ervaren highliners terwijl ze koorddansen en touwspringen boven prachtige vergezichten in de Pyreneeën.
De film De fil en aiguilles is uitgebracht in 2014 en duurt 53 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Meer zoals De fil en aiguilles

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hangout
In deze documentaire trekken getalenteerde freestyleskiërs naar steile hellingen en moeilijke terreinparken om er te pronken met hun ontzagwekkende sprongen en trucs.
The Flying Frenchies - Back to the Fjords
In deze documentaire wordt een groep waaghalzen gevolgd terwijl ze waanzinnige stunts uithalen op hun tocht door de fjorden van Noorwegen in een grote rode bus.
Drop It!
Van wingsuitvluchten tot luchtacrobatie: Basejumpers en touwspringers tonen hun creativiteit en technische bekwaamheid als ze van duizelingwekkende hoogten springen.
Behind the Tide
Van Cornwall in het VK tot de Australische Sunshine Coast rijden creatievelingen de golf van surfnostalgie en leiden een allesbehalve mainstream leven.
Nouvelle École
Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.