Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kleks Academy

Film, 2024, 129 minuten
Kleks Academy
Een schijnbaar normaal meisje zoekt haar vermiste vader en accepteert een uitnodiging om naar de magische universiteit van de excentrieke professor Kleks te gaan.
De film Kleks Academy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 129 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Kleks Academy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Fantasierijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kleks Academy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels;Frans - Audiodescriptie;Nederlands;Pools - Audiodescriptie;Pools [Ori
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Kleks Academy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
Inheritance
Als een rijke man komt te overlijden, gaat zijn van hem vervreemde familie naar zijn landhuis vol ingewikkelde puzzels in de hoop een deel van zijn fortuin te bemachtigen.
Ultraman: Rising
Een topsporter keert met tegenzin terug naar huis om zijn vaders taken als Ultraman over te nemen. Hij beschermt Tokio tegen gigantische monsters en wordt een legendarische held.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.