Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DC's Legends of Tomorrow

Tv-serie, 2018
DC's Legends of Tomorrow
Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.
De tv-serie DC's Legends of Tomorrow is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DC's Legends of Tomorrow op IMDB

Score: 7 van de 10

When heroes alone are not enough... the world needs legends. Having seen the future, Rip Hunter will desperately try to prevent certain events from happening, by time-traveling; Now Rip Hunter is tasked with assembling a desperate group of heroes and villains to confront an unstoppable threat - not only is the planet at stake, but our timeline itself. The Great Question being asked here is can this ragtag team defeat an immortal threat unlike anything they have ever known?

Trailer

Acteurs in DC's Legends of Tomorrow

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals DC's Legends of Tomorrow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gidseltagningen
Na een treinkaping discussieert een land over een grote som losgeld terwijl een vastberaden teamleider de reddingsoperatie aanstuurt.
Liberty
Een Scandinavische expat en zijn familie beginnen een nieuw leven in Zuid-Afrika. De integratie in de gemeenschap levert nieuwe mogelijkheden en morele conflicten op.
State of Happiness
Als een crisis de toekomst van een kuststadje in gevaar brengt, wordt er in 1969 een enorm oliebassin gevonden en veranderen de levens van vier jonge mensen volledig.
Saaho
In een fictieve megalopolis mondt een spectaculaire diefstal in de onderwereld uit op een machtsstrijd tussen de criminelen. Een mysterieuze agent zit hen op de hielen.
6 Underground
Na zijn nepdood rekruteert een steenrijke technologiepionier een internationaal team om een wrede dictator uit te schakelen tijdens een dappere en bloedige missie.