Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DC's Legends of Tomorrow

Tv-serie, 2018
DC's Legends of Tomorrow
Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.
De tv-serie DC's Legends of Tomorrow is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DC's Legends of Tomorrow op IMDB

Score: 7 van de 10

When heroes alone are not enough... the world needs legends. Having seen the future, Rip Hunter will desperately try to prevent certain events from happening, by time-traveling; Now Rip Hunter is tasked with assembling a desperate group of heroes and villains to confront an unstoppable threat - not only is the planet at stake, but our timeline itself. The Great Question being asked here is can this ragtag team defeat an immortal threat unlike anything they have ever known?

Trailer

Acteurs in DC's Legends of Tomorrow

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals DC's Legends of Tomorrow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.