Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Daybreak

Tv-serie, 2019
Daybreak
Een nietsnut leidt een mooi leven in het postapocalyptische LA. Hij zoekt de perfecte vriendin, maar moet daarvoor de hersenloze monsters en straatbendes te slim af zijn.
De tv-serie Daybreak is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Daybreak is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Daybreak op IMDB

Score: 6,6 van de 10

High school outcast Josh is searching for his missing girlfriend in post apocalyptic Glendale. He's joined by a group of misfits Angelica and his former bully Wesley. On the way they'll face many weird things.

Acteurs in Daybreak

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Daybreak

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.