Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

David Cross: Making America Great Again!

Film, 2016, 73 minuten
David Cross: Making America Great Again!
Cross neemt Donald Trump, religieuze taboes en Amerikaanse arrogantie op de hak in een provocerende comedyavond in het Paramount Theatre in Austin, Texas.
De film David Cross: Making America Great Again! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 73 minuten. Emmy-winnaar Cross werd een icoon van het alternatieve comedygenre door 'Mr. Show' en 'Arrested Development'. Geschikt voor alle leeftijden.David Cross: Making America Great Again! is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

David Cross: Making America Great Again! op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Actor/comedian David Cross skewers Donald Trump, takes shots at religious taboos and American swagger in a hilarious yet provocative night of comedy at the Paramount Theatre in Austin, TX.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals David Cross: Making America Great Again!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.