Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor

Film, 2020, 85 minuten
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
De film Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor is uitgebracht in 2020 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor op IMDB

Score: 7,5 van de 10

An all-star lineup of entertainers salute and celebrate the career achievements of comedian Dave Chappelle, the recipient of the 22nd Annual Mark Twain Prize for American Humor. The event ...

Acteurs in Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.