Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Damascus Cover

Film, 2017, 93 minuten
Damascus Cover
In 1989 wordt een ervaren spion naar Damascus in Syrië gestuurd om een wetenschapper gespecialiseerd in chemische wapens samen met zijn familie het land uit te smokkelen.
De film Damascus Cover is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Damascus Cover op IMDB

Score: 5 van de 10

Damascus Cover is a movie starring Jonathan Rhys Meyers, Olivia Thirlby, and John Hurt. A spy navigates the precarious terrain of love and survival during an undercover mission in Syria.

Trailer

Acteurs in Damascus Cover

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Damascus Cover

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Drug King
Een onbeduidende smokkelaar uit Busan stort zich in de jaren 70 halsoverkop op de drugshandel. Hij groeit uit tot de belangrijkste exporteur van drugs naar Japan.
The Intent 2: The Come Up
Tijdens een reis naar Jamaica heeft een Londense bende het gemunt op een lid dat samenwerkt met een rivaliserende bende. Maar een van hen blijkt een undercoveragent.
Grace of Monaco
Grace Kelly is inmiddels prinses van Monaco. Terwijl ze een aanbod overweegt om haar carrière in Hollywood te hervatten, helpt ze haar land in een geschil met Frankrijk.
Gantz
Twee tieners belanden na hun dood in een appartement met een onheilspellende zwarte bal en moeten een bloederig spel spelen waarin ze op buitenaardse wezens jagen.
Tarzan
Deze prachtige Disney-bewerking van de klassieker van Burroughs over de aapman begint diep in het oerwoud als baby Tarzan geadopteerd wordt door een gorillafamilie.