Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Damascus Cover

Film, 2017, 93 minuten
Damascus Cover
In 1989 wordt een ervaren spion naar Damascus in Syrië gestuurd om een wetenschapper gespecialiseerd in chemische wapens samen met zijn familie het land uit te smokkelen.
De film Damascus Cover is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Damascus Cover op IMDB

Score: 5 van de 10

Damascus Cover is a movie starring Jonathan Rhys Meyers, Olivia Thirlby, and John Hurt. A spy navigates the precarious terrain of love and survival during an undercover mission in Syria.

Trailer

Acteurs in Damascus Cover

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Damascus Cover

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Memory Games
Bekijk het enorme potentieel van de hersenen om dingen te memoriseren door de ogen van vier competitieve geheugenatleten die technieken en inzichten delen.
Adam Devine: Best Time of Our Lives
De bezielde comedian Adam Devine praat over tiener-gêne, ontmoetingen met sterren, zijn auditie voor 'Pitch Perfect' en meer in deze special vanuit zijn thuisstad Omaha.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Bigfoot Junior
Als Adam zijn vermiste vader vindt, begrijpt hij dat zijn vader een goede reden had om te vluchten: hij is Bigfoot! Adam ontdekt ook Bigfoot-eigenschappen bij zichzelf.