Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror

Documentaire, 2022, 105 minuten
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
De documentaire Cyber Hell: Exposing an Internet Horror is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 105 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Cyber Hell: Exposing an Internet Horror is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Cyber Hell: Exposing an Internet Horror

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Civil: Ben Crump
Ben Crump, ook bekend als 'de procureur-generaal van zwart Amerika', gunt ons een intieme blik in zijn privéleven als familieman en burgerrechtenleider.
Hangout
In deze documentaire trekken getalenteerde freestyleskiërs naar steile hellingen en moeilijke terreinparken om er te pronken met hun ontzagwekkende sprongen en trucs.
The Flying Frenchies - Back to the Fjords
In deze documentaire wordt een groep waaghalzen gevolgd terwijl ze waanzinnige stunts uithalen op hun tocht door de fjorden van Noorwegen in een grote rode bus.
Five Elements of Adventure
Een berggids deelt zijn visie op het vinden van evenwicht en voldoening in de moderne werkcultuur tijdens zijn avonturen in Nepal.
The Martha Mitchell Effect
Deze documentaire gaat over de vrouw van de minister van Justitie die zich uitsprak tijdens Watergate en over de campagne van de regering-Nixon om haar mond te snoeren.