Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Crip Camp: A Disability Revolution

Documentaire, 2020, 108 minuten
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
De documentaire Crip Camp: A Disability Revolution is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 108 minuten. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crip Camp: A Disability Revolution op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Down the road from Woodstock, a revolution blossomed at a ramshackle summer camp for teenagers with disabilities, transforming their lives and igniting a landmark movement.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Audiodescriptie;Nederlan
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Crip Camp: A Disability Revolution

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
A Secret Love
In veranderende tijden hielden twee vrouwen hun relatie tientallen jaren geheim. Maar hun coming-out op late leeftijd brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.