Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Countdown to Death: Pablo Escobar

Documentaire, 2017, 68 minuten
Countdown to Death: Pablo Escobar
Met zeldzame interviews, beelden en geluidsopnamen reconstrueert deze documentaire de laatste negen jaar in het leven van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar.
De documentaire Countdown to Death: Pablo Escobar is uitgebracht in 2017 en duurt 68 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze documentaire is Donker.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Countdown to Death: Pablo Escobar

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Countdown to Death: Pablo Escobar

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.