Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Countdown to Death: Pablo Escobar

Documentaire, 2017, 68 minuten
Countdown to Death: Pablo Escobar
Met zeldzame interviews, beelden en geluidsopnamen reconstrueert deze documentaire de laatste negen jaar in het leven van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar.
De documentaire Countdown to Death: Pablo Escobar is uitgebracht in 2017 en duurt 68 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze documentaire is Donker.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Countdown to Death: Pablo Escobar

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Countdown to Death: Pablo Escobar

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Apache: La vida de Carlos Tevez
Deze harde dramaserie over het leven van Carlos Tévez laat zien hoe hij een beroemde voetballer werd in de ruige buurt Fuerte Apache in Argentinië.
Shelby American
Deze documentaire schetst met interviews en vintage beelden het bewogen leven van het Amerikaanse icoon Carroll Shelby die boer, coureur en tot slot ondernemer werd.
Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes
In deze documentaire kampt de Franse rapper Nekfeu met creatieve druk en persoonlijke angsten en gaat op een wereldwijde zoektocht naar muzikale inspiratie.
The Irishman
In deze veelgeprezen film van Martin Scorsese kijkt huurmoordenaar Frank Sheeran terug op de geheimen die hij als loyaal lid van de Bufalino-misdaadfamilie bewaarde.