Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cooked with Cannabis

Tv-serie, 2020
Cooked with Cannabis
Koks strijden om de presentatoren en gasten high te krijgen met bijzondere cannabisgerechten en vaardig gebruik van marihuanabladeren, THC-infusies en CBD-sauzen.
De tv-serie Cooked with Cannabis is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Zangeres Kelis en expert Leather Storrs jureren met Too $hort, Michael Voltaggio, Nate Robinson, Ricki Lake en anderen. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Cooked with Cannabis is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Cooked with Cannabis

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Cooked with Cannabis

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet
Samenzweringen, fraude, geweld, moord – wat in de virtuele wereld begint, kan snel werkelijkheid worden. Internet kent geen grenzen en dat geldt ook voor de gevolgen.
Iron Chef: Quest for an Iron Legend
Iron Chef is terug! In deze kookwedstrijd op topniveau strijden culinaire sterren met elkaar voor een plek in een epische finale en om de titel Iron Legend.
God's Favorite Idiot
De lieve Clark lijkt niet het type dat God zou kiezen om het kwaad te bevechten. Hij moet zijn vrienden om hulp vragen om het woord te verspreiden en de wereld te redden.
Brilliant Corners - Liberia
Longboardkampioen Sam Bleakley praat bij met een oude vriend en leert over de bloeiende surftoerisme-industrie in Robertsport, Liberia.