Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Conversazioni con un killer: Il caso Bundy
Tv-serie, 2019
Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Recente interviews, archiefbeelden en geluidsopnamen vanuit de dodencel schetsen een onthutsend portret van de bekende seriemoordenaar Ted Bundy.
De tv-serie Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes op IMDB

Score: 7,8 van de 10

An in-depth look at the life of crimes of serial killer, Ted Bundy.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Frans;Nederlands

Meer zoals Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.