Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Conan the Barbarian

Film, 2011, 112 minuten, 2.008.819 beoordelingen
Conan the Barbarian
De dappere krijger Conan the Barbarian verdedigt de mensen van Hyboria nadat zijn familie en mededorpelingen zijn afgeslacht door kwade strijdkrachten.
De film Conan the Barbarian is uitgebracht in 2011 en duurt 112 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
16 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Conan the Barbarian op Moviemeter

Conan (Momoa) is de laatste van zijn volk. Hij zag zijn vader sterven en is vastbesloten om zijn vader te wreken. Hij zal iedereen doden die verantwoordelijk was voor de dood van zijn volk. Maar hij heeft een erg gevaarlijke vijand: de almachtige Khalar Sing.

Conan the Barbarian op IMDB

Score: 5 van de 10

A vengeful barbarian warrior sets off to get his revenge on the evil warlord who attacked his village and murdered his father when he was a boy.

Acteurs in Conan the Barbarian

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Conan the Barbarian

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gidseltagningen
Na een treinkaping discussieert een land over een grote som losgeld terwijl een vastberaden teamleider de reddingsoperatie aanstuurt.
Saaho
In een fictieve megalopolis mondt een spectaculaire diefstal in de onderwereld uit op een machtsstrijd tussen de criminelen. Een mysterieuze agent zit hen op de hielen.
6 Underground
Na zijn nepdood rekruteert een steenrijke technologiepionier een internationaal team om een wrede dictator uit te schakelen tijdens een dappere en bloedige missie.
Proud Mary
Terwijl ze een weesjongen probeert te beschermen, ontketent een huurmoordenares met schuldgevoel een felle maffiaoorlog en ligt ze algauw van alle kanten onder vuur.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.