Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Combat Countdown

Tv-serie, 2012
Combat Countdown
Deze documentaireserie belicht de meest indrukwekkende oorlogsmachines ter wereld, en laat je kennis maken met de mannen en vrouwen die ze besturen.
De tv-serie Combat Countdown is uitgebracht in 2012. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Combat Countdown op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Series showcases the biggest and best war machines on battlefields around the globe, traveling the world to see the elite technology from the land, sea and air and meet the brave soldiers who operate them every day.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Combat Countdown

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gidseltagningen
Na een treinkaping discussieert een land over een grote som losgeld terwijl een vastberaden teamleider de reddingsoperatie aanstuurt.
Liberty
Een Scandinavische expat en zijn familie beginnen een nieuw leven in Zuid-Afrika. De integratie in de gemeenschap levert nieuwe mogelijkheden en morele conflicten op.
State of Happiness
Als een crisis de toekomst van een kuststadje in gevaar brengt, wordt er in 1969 een enorm oliebassin gevonden en veranderen de levens van vier jonge mensen volledig.
A Family Reunion Christmas
M'Dear en haar zussen proberen hun zangoptreden op de rails te houden voor een kerstmisverkiezing in de kerk. Opa leert de kinderen een belangrijke les.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.