Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Colony

A Colony
Tv-serie, 2017
Colony
Als Los Angeles door troepen van buiten wordt ingenomen en een ommuurde stad wordt, riskeren een voormalig FBI-agent en zijn vrouw alles om hun zoon terug te vinden.
De tv-serie Colony is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Colony op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Camille dwaalt door het landschap en praat met kikkers en kippen. Ze vaart als een zorgeloze ziel door het leven. Maar voor haar oudere zus, de introverte Mylia, zijn dingen gecompliceerder. Mylia is verdwaald tussen de onzekerheid in haar gezinsleven, de oppervlakkige sfeer op haar nieuwe school en haar eerste ervaringen op feesten. Het is Camille die uiteindelijk Mylia introduceert bij Jimmy. De jongen uit het nabijgelegen Abenaki-reservaat is anders en zorgt voor een nieuwe kijk op haar leven.

Colony op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Set in the near future, Colony centers on a family who must make difficult decisions as they balance staying together while trying to survive. They live in L.A., which has been occupied by a force of outside intruders. While some people have chosen to collaborate with the authorities and benefit from the new order, others have rebelled and suffer the consequences.

Acteurs in Colony

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Duits;Spaans
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Colony

The 100

The 100

(2019)

Z Nation

Z Nation

(2016)

Zoo

Zoo

(2017)

Between

Between

(2016)

Nowhere Boys

Nowhere Boys

(2017)

Residue

Residue

(2015)

Slasher

Slasher

(2017)

Travelers

Travelers

(2017)

Glitch

Glitch

(2017)

Mars

Mars

(2016)

Salvation

Salvation

(2018)

Grenseland

Grenseland

(2017)

Ghost Wars

Ghost Wars

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.