Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Colombia: Wild Magic

Documentaire, 2015, 95 minuten
Colombia: Wild Magic
Colombia's biodiversiteit komt in deze documentaire tot uiting door beelden van schitterende landschappen en fauna binnen dit prachtige maar fragiele ecosysteem.
De documentaire Colombia: Wild Magic is uitgebracht in 2015 en duurt 95 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Colombia: Wild Magic is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Colombia: Wild Magic op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

Colombia's biodiversiteit komt in deze documentaire tot uiting door beelden van schitterende landschappen en fauna binnen dit prachtige maar fragiele ecosysteem. Ingesloten tussen twee oceanen en doorsneden door het Andes-gebergte, kent dit Zuid-Amerikaanse land een gevarieerd dieren- en plantenleven. Langs de tropische kusten groeien mangrovebossen, de broedplaatsen van de oceaan. Het binnenland heeft besneeuwde bergtoppen, woeste rivieren, moerassen en tropisch regenwoud. Deze film laat de meest bewonderenswaardige, spectaculaire en extreme voorbeelden zien van de natuur in Colombia. Met bijzondere beelden van o.a. ontpoppende blauwe vlinders, hamerhaaien die zich verzamelen bij het rotseiland Malpelo, het paarritueel van de zeldzame orinocokrokodil, de vlucht van een condor over de gletsjer van El Cocuy, de unieke, gekleurde rivier Caño Cristales. Ook gaat de documentaire in op het mysterie van de Verloren Stad.

Colombia: Wild Magic op IMDB

Score: 8,3 van de 10

A wonderful country full of amazing creatures in America called Colombia , seen as never before, accompanied by incredible shots , make it a must-see place for adventurers and wildlife lovers this natural paradise.

Acteurs in Colombia: Wild Magic

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Colombia: Wild Magic

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Happy Jail
De Filipijnse gevangenis die bekend werd door een virale Michael Jackson-dansvideo, krijgt een ex-gevangene als nieuwe manager. Dit zorgt voor controverse en kritiek.
Calum von Moger: Unbroken
Bodybuilder en tweevoudig Mr. Universe-winnaar Calum von Moger blikt terug op zijn klim naar de top en zijn moeilijke come-back na een slopende blessure.
The Family
Een geheimzinnige groep conservatieve christenen bekend als de Familie oefent een buitenmaats grote invloed uit in Washington -- en heeft wereldwijde ambities.