Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Colombia: Wild Magic

Documentaire, 2015, 95 minuten
Colombia: Wild Magic
Colombia's biodiversiteit komt in deze documentaire tot uiting door beelden van schitterende landschappen en fauna binnen dit prachtige maar fragiele ecosysteem.
De documentaire Colombia: Wild Magic is uitgebracht in 2015 en duurt 95 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Colombia: Wild Magic is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Colombia: Wild Magic op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

Colombia's biodiversiteit komt in deze documentaire tot uiting door beelden van schitterende landschappen en fauna binnen dit prachtige maar fragiele ecosysteem. Ingesloten tussen twee oceanen en doorsneden door het Andes-gebergte, kent dit Zuid-Amerikaanse land een gevarieerd dieren- en plantenleven. Langs de tropische kusten groeien mangrovebossen, de broedplaatsen van de oceaan. Het binnenland heeft besneeuwde bergtoppen, woeste rivieren, moerassen en tropisch regenwoud. Deze film laat de meest bewonderenswaardige, spectaculaire en extreme voorbeelden zien van de natuur in Colombia. Met bijzondere beelden van o.a. ontpoppende blauwe vlinders, hamerhaaien die zich verzamelen bij het rotseiland Malpelo, het paarritueel van de zeldzame orinocokrokodil, de vlucht van een condor over de gletsjer van El Cocuy, de unieke, gekleurde rivier Caño Cristales. Ook gaat de documentaire in op het mysterie van de Verloren Stad.

Colombia: Wild Magic op IMDB

Score: 8,3 van de 10

A wonderful country full of amazing creatures in America called Colombia , seen as never before, accompanied by incredible shots , make it a must-see place for adventurers and wildlife lovers this natural paradise.

Acteurs in Colombia: Wild Magic

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Colombia: Wild Magic

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Life Overtakes Me
Door hun trauma trekken honderden vluchtelingenkinderen zich terug uit de onzekerheid van hun leven naar een comateuze toestand, het zogenaamde 'terugtredingssyndroom'.
Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now
Oprah Winfrey praat met de vrijgesproken mannen die ooit bekendstonden als The Central Park Five. Ook de cast en producenten komen aan het woord in When They See Us.
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
In deze mix van feiten en fantasie kijkt Martin Scorsese terug op Bob Dylans Rolling Thunder Revue-tour in 1975, in een land dat klaar was voor vernieuwing.
The Black Godfather
Deze documentaire volgt het leven van Clarence Avant, de ultieme, ongeremde mentor en succesvolle lobbyist achter de schermen in muziek, film, tv en politiek.