Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Collision

Film, 2022, 99 minuten
Collision
In de loop van één noodlottige dag proberen een corrupte zakenman en zijn echtgenote, een socialite, hun dochter te redden van een beruchte misdaadbaas.
De film Collision is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 99 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Collision is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Collision

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Collision

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
In deze Britse horrorfilm uit 1936 vermoordt een meedogenloze Londense kapper zijn klanten voor geld en wil hij koste wat kost de dochter van een rijke gouverneur voor zich winnen.
Дамасцена. Преходът
Het leven en de carrière van een Bulgaarse rozenolieproducent zijn al meer dan 50 jaar verweven met tumultueuze politieke en sociale omstandigheden.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.