Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Colkatay Columbus

Film, 2016, 118 minuten
Colkatay Columbus
Als Christopher Columbus op mysterieuze wijze opduikt in het hedendaagse Kolkata in India, vragen twee hardwerkende jongemannen hem hoe ze net zo succesvol kunnen worden.
De film Colkatay Columbus is uitgebracht in 2016 en duurt 118 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Colkatay Columbus op Moviemeter

Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Calcutta in India. De mensen zijn er met hun eigen leven bezig en hun problemen, waardoor ze voortdurend behoefte hebben aan een redder of een held die er in hun tijd van nood voor hen zal zijn. Wanneer Christopher Columbus op mysterieuze wijze daar opduikt, vragen twee hardwerkende jongemannen hem hoe ze net zo succesvol kunnen worden.

Colkatay Columbus op IMDB

Score: 4,4 van de 10

'Colkatay Columbus' is a satirical film which is set in present day, modern Kolkata. Where people are busy with their own lives and struggles, which leaves them in constant need of a rescuer or a hero who will be there for them in their time of need. It's a full on family entertainer.

Acteurs in Colkatay Columbus

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Bengaals
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Colkatay Columbus

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.