Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Colin Quinn: The New York Story

Film, 2016, 62 minuten
Colin Quinn: The New York Story
De ‘SNL’-veteraan geeft een experimentele voorstelling over de geschiedenis van New York en de mensen die de stad vormgaven. Geregisseerd door Jerry Seinfeld.
De film Colin Quinn: The New York Story is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 62 minuten. Quinn en Jerry Seinfeld slaan de handen weer ineen na hun samenwerking aan het succesvolle Long Story Short in 2010. Geschikt voor alle leeftijden. Colin Quinn: The New York Story is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Colin Quinn: The New York Story op IMDB

Colin Quinn (Trainwreck (2015)). Also: truths and myths about denim care; a model with Down syndrome, who was featured at New York Fashion Week.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Colin Quinn: The New York Story

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.