Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Coin Heist

Film, 2017, 97 minuten
Coin Heist
Als een crisis het voortbestaan van hun school bedreigt, smeden vier tieners een gedurfd plan om tien miljoen dollar te vergaren. Eerste stap? Inbreken bij de U.S. Mint.
De film Coin Heist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 97 minuten. Filmster Sasha Pieterse won een Teen Choice Award voor haar rol als Alison DiLaurentis in Pretty Little Liars. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Coin Heist op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

Als een crisis het voortbestaan van hun school bedreigt, smeden vier tieners een gedurfd plan om tien miljoen dollar te vergaren. De vier helden verzinnen een wild plan om hun school te redden en lappen daarbij alle regels aan hun laars. Eerste stap? Inbreken bij de US Mint.

Coin Heist op IMDB

Score: 4,8 van de 10

United by dire circumstances, four unlikely allies from a Philadelphia prep school - the hacker, the slacker, the athlete, and the perfect student - band together to attempt the impossible: steal from the U.S. Mint.

Acteurs in Coin Heist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Coin Heist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alalá
Een kunstcentrum voor kinderen in een multiculturele wijk in Sevilla gebruikt de kracht van flamenco om kansen te creëren en sociale verandering aan te wakkeren.
Marmaduke
De slordige en ondeugende Marmaduke heeft een groot hart, maar komt altijd in de problemen! Heeft hij het talent om te schitteren in de deftige wereld van de hondenshows?
Wild Babies
Volg de avonturen van jonge leeuwen, olifanten, pinguïns, schubdieren en meer terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven in het wild ontdekken.
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?
Barbie: Princess Charm School
Blair Willows is opgewonden als ze naar de Princess Charm School gaat, waar ze prinsessen Delancy en Hadley ontmoet en op zoek gaat naar een magische kroon.