Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Coin Heist

Film, 2017, 97 minuten
Coin Heist
Als een crisis het voortbestaan van hun school bedreigt, smeden vier tieners een gedurfd plan om tien miljoen dollar te vergaren. Eerste stap? Inbreken bij de U.S. Mint.
De film Coin Heist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 97 minuten. Filmster Sasha Pieterse won een Teen Choice Award voor haar rol als Alison DiLaurentis in Pretty Little Liars. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Coin Heist op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

Als een crisis het voortbestaan van hun school bedreigt, smeden vier tieners een gedurfd plan om tien miljoen dollar te vergaren. De vier helden verzinnen een wild plan om hun school te redden en lappen daarbij alle regels aan hun laars. Eerste stap? Inbreken bij de US Mint.

Coin Heist op IMDB

Score: 4,8 van de 10

United by dire circumstances, four unlikely allies from a Philadelphia prep school - the hacker, the slacker, the athlete, and the perfect student - band together to attempt the impossible: steal from the U.S. Mint.

Acteurs in Coin Heist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Coin Heist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.