Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Coach Carter

Film, 2005, 136 minuten, 3.723.397 beoordelingen
Coach Carter
De controversiële basketbalcoach Ken Carter vindt school belangrijker dan sport en zet zijn ongeslagen team op de bank als er slecht gepresteerd wordt op school.
De film Coach Carter is uitgebracht in 2005 en duurt 136 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Coach Carter op Moviemeter

Highschool basketbal coach Ken Carter krijgt veel kritiek op zijn manier van coachen. Hij laat zijn hele team een contract tekenen dat eisen stelt aan hun schoolprestaties. Als ze niet aan die eisen voldoen, mogen ze niet spelen, wat Coach Carter de nodige problemen oplevert. Met discipline wil hij zijn team laten winnen, zowel op het veld als in de schoolbanken...

Coach Carter op IMDB

Score: 7 van de 10

Controversy surrounds high school basketball coach Ken Carter after he benches his entire team for breaking their academic contract with him.

Acteurs in Coach Carter

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Coach Carter

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloodhounds
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële problemen.
Oei Ik Groei
Drie moderne stellen zoeken een balans tussen hun relatie en veeleisende carrière en proberen om te gaan met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap.
Merve Kult
Merve wil zo vrij als een vogel leven, maar moet een nieuwe baan aannemen om uitzetting uit haar woning te voorkomen. Al snel krijgt ze een ingewikkelde relatie met haar baas.
Barracuda Queens
Een groep jonge vrouwen in een rijke buitenwijk van Stockholm raakt diep in de schulden en besluit de huizen van buren te beroven. Geïnspireerd op waargebeurde feiten.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?