Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Circus of Books

Documentaire, 2020, 86 minuten
Circus of Books
Een aardig Joods stel runde decennialang Circus of Books, een pornowinkel en epicentrum voor de homo's van LA. Hun dochter legt als regisseuse hun leven en de tijd vast.
De documentaire Circus of Books is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 86 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze documentaire is Speurwerk, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Circus of Books op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In 1976, Karen and Barry Mason had fallen on hard times and were looking for a way to support their young family when they answered an ad in the Los Angeles Times. Larry Flynt was seeking ...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Circus of Books

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic
In deze documentaire wordt Daiki Tsuneta, frontman van King Gnu, gevolgd. Samen met het collectief Millennium Parade werkt hij aan zijn genreoverstijgende track '2992'.
Bikes vs Cars
Interviews met stedenbouwkundigen en onderzoeken naar verkeersproblemen in grote steden laten de voordelen zien van grootschalig woon-werkverkeer per fiets.
Death of a Gentleman
Twee filmmakers wagen zich met een toegewijde cricketspeler in het hart van hun lievelingssport en ontdekken dat corruptie en machtswellust er hoogtij vieren.
Basically, Johnny Moped
De aankomende punklegende Paul Halford, bekend als Johnny Moped, en zijn band komen tot hun recht in deze documentaire waarin ze hun wilde jaren 70 opnieuw beleven.
5 Seconds Of Summer: So Perfect
Deze vier Australiërs zijn niet zomaar een boyband. Deze documentaire volgt de opkomst van de poppunkrockers 5 Seconds of Summer en hun wilde tourneeleven.