Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chichipatos

Tv-serie, 2020
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.
De tv-serie Chichipatos is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder Chichipatos is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bizar, Absurd, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chichipatos op IMDB

Score: 4,8 van de 10

An inept magician pulls off the trick of his life: accidentally disappearing a wanted criminal during a police raid. Now he's going to pay for that.

Acteurs in Chichipatos

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Chichipatos

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.