Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chesapeake Shores

Tv-serie, 2021
Chesapeake Shores
Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.
De tv-serie Chesapeake Shores is uitgebracht in 2021. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chesapeake Shores op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Abby O'Brien Winters returns to Chesapeake Shores when she receives a panicked phone call from her younger sister Jess, who has renovated the charming Inn at Eagle Point. The Maryland town her father built has many sad memories and Abby, thanks to her demanding career, divorce and young daughters of nine and seven years of age, has not had time to spare. Saving the inn from foreclosure means dealing not only with her fractured family but also with Trace Riley, the man she left ten years ago. Trace initially poses an obstacle but becomes an unexpected ally and a second chance at finding love.

Acteurs in Chesapeake Shores

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Chesapeake Shores

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloodhounds
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële problemen.
Tex Mex Motors
In deze levendige serie veranderen oude barrels in juweeltjes in de handen van deze professionals die auto's van Mexico naar El Paso brengen om ze er radicaal te restaureren.
Barracuda Queens
Een groep jonge vrouwen in een rijke buitenwijk van Stockholm raakt diep in de schulden en besluit de huizen van buren te beroven. Geïnspireerd op waargebeurde feiten.
Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.