Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chelsea

Tv-serie, 2017
Chelsea
Het is niet haar eerste talkshow, maar wel de eerste in zijn soort. Ideeën, mensen en plekken die haar fascineren, allemaal in haar eigen unieke stijl.
De tv-serie Chelsea is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Latenightshow-koningin en bestsellerauteur Handler heeft een entertainmentimperium opgebouwd met haar openhartige humor. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Chelsea

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.