Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chelsea Does

Tv-serie, 2016
Chelsea Does
In een provocerende documentaireserie confronteert comédienne Chelsea Handler persoonlijke en culturele neuroses rond vier onderwerpen die haar fascineren.
De tv-serie Chelsea Does is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Handler schreef niet alleen bestsellers maar maakte geschiedenis als de 2e vrouw met haar eigen 'late night' talkshow. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Chelsea Does is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chelsea Does op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Comedienne and writer

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Chelsea Does

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.