Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chef's Table: France

Tv-serie, 2016
Chef's Table: France
Proef de gedurfde, nieuwe smaken van Frankrijk met chef-koks die de grenzen van exclusieve gerechten verleggen en een rijke, culinaire traditie een nieuwe richting geven.
De tv-serie Chef's Table: France is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Chef's Table: France is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chef's Table: France op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Chef's Table, French edition, goes inside the lives and kitchens of some of the world's most renowned French chefs. Each episode focuses on a single chef and their unique look at their lives, talents and passion from their piece of culinary heaven.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Chef's Table: France

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Spy
In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.
The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
Archibald en het grote leven
Het zorgeloze kuiken Archibald vergeet soms zijn klusjes te doen, maar hij vergeet nooit om plezier te maken. Het leven is immers een avontuur!
American Factory: A Conversation with the Obamas
Barack en Michelle Obama praten met regisseurs Steven Bognar en Julia Reichert over de documentaire en over het belang van een verhaallijn.
RuPaul’s Drag Race: Untucked!
De ruzies. De geheimen. De valsheid! Kijk mee achter de schermen met de deelnemers van ‘RuPaul's Drag Race’ en kijk wat er buiten de catwalk gebeurt.