Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Chasing Coral

Documentaire, 2017, 89 minuten
Chasing Coral
Duikers, wetenschappers en fotografen over de hele wereld starten een grootschalige onderwatercampagne om de verdwijning van de koraalriffen vast te leggen.
De documentaire Chasing Coral is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Regisseur Jeff Orlowski's vervolg op Chasing Ice won een Emmy voor Beste natuurdocumentaire. Geschikt voor alle leeftijden. Chasing Coral is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chasing Coral op Moviemeter

Score: 3,47 van de 5

Koraalriffen, de 'regenwouden van de zee' huizen miljoenen soorten, waarmee ze dienst doen als majestueuze onderwater ecosystemen noodzakelijk voor het oceanische leven - en uiteindelijk, voor de overleving van de mens. Ondanks hun biodiversiteit, blijven ze kwetsbaar voor verbleking van koraal, een dodelijk fenomeen veroorzaakt door hogere watertemperatuur ten gevolge van klimaatverandering. In Chasing Coral wil een reclameman samen met mariene biologen en camera-ontwerpers bewijs verzamelen over hoe adembenemende koraalriffen worden verwoest door de klimaatverandering.

Chasing Coral op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Coral reefs around the world are vanishing at an unprecedented rate. A team of divers, photographers and scientists set out on a thrilling ocean adventure to discover why and to reveal the underwater mystery to the world.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Chasing Coral

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Happy Jail
De Filipijnse gevangenis die bekend werd door een virale Michael Jackson-dansvideo, krijgt een ex-gevangene als nieuwe manager. Dit zorgt voor controverse en kritiek.
Calum von Moger: Unbroken
Bodybuilder en tweevoudig Mr. Universe-winnaar Calum von Moger blikt terug op zijn klim naar de top en zijn moeilijke come-back na een slopende blessure.
The Family
Een geheimzinnige groep conservatieve christenen bekend als de Familie oefent een buitenmaats grote invloed uit in Washington -- en heeft wereldwijde ambities.