Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Charlie St. Cloud

Film, 2010, 99 minuten
Charlie St. Cloud
De intrigerende roman van Ben Sherwood vormt de basis van dit geestenverhaal over Charlie die zelfs na de dood van zijn broer Sam nog aan hem is gehecht.
De film Charlie St. Cloud is uitgebracht in 2010 en duurt 99 minuten. Zac Efron ('High School Musical') is de ster in deze ongebruikelijke mix van romantisch drama en het bovennatuurlijke. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Charlie St. Cloud op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

Charlie St. Cloud is een jongeman die de dood van zijn jonge broer moeilijk kan verwerken. Hij krijgt een baan bij de begraafplaats waar zijn broer ligt begraven. Als hij de geest van zijn broer ziet, besluit Charlie er elke dag naartoe te komen om met hem te praten. Alles verandert als er een vrouw in Charlie's leven stapt.

Charlie St. Cloud op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Charlie St. Cloud is a young man overcome by grief at the death of his younger brother, Sam - so much so that he takes a job as caretaker of the cemetery in which his brother is buried. Charlie has a special lasting bond with his brother though, as he can see him, meeting up with Sam each night to play catch and talk. When a girl comes into Charlie's life, he must choose between keeping the promise he made to Sam or going after the girl he loves.

Acteurs in Charlie St. Cloud

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Charlie St. Cloud

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.