Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

CBI 5: The Brain

Film, 2022, 162 minuten
CBI 5: The Brain
De plotselinge dood van een politiek leider levert voor de politie een verbijsterende zaak op. Toprechercheur Sethurama Iyer zal het mysterie moeten ontrafelen.
De film CBI 5: The Brain is uitgebracht in 2022 en duurt 162 minuten. De populaire acteur Mammootty herneemt zijn iconische rol van Sethurama Iyer in het vijfde deel van de 'CBI'-reeks. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in CBI 5: The Brain

Regisseur

Meer zoals CBI 5: The Brain

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spiderhead
Een gevangene in een ultramoderne gevangenis begint zich af te vragen wat het doel is van de emotiebeheersende medicijnen die hij test voor een geniale farmaceut.
Collision
In de loop van één noodlottige dag proberen een corrupte zakenman en zijn echtgenote, een socialite, hun dochter te redden van een beruchte misdaadbaas.
La ira de Dios
Lucia weet zeker dat de dood van haar naasten is georkestreerd door een beroemde schrijver voor wie ze werkte. Ze vraagt een journalist om haar waarheid te openbaren.
Centauro
Een motorcoureur wil de schuld inlossen die de moeder van zijn zoon bij een kartel heeft uitstaan. Hij wordt drugskoerier, met gevaar voor zijn carrière en zijn leven.
Bad Luck
Dagmar vindt een pistool en beraamt een overval. Lippo wordt ontslagen en zoekt wraak. Karl en Rizzo vinden geld bij een auto-ongeluk. Hun paden gaan zich verstrengelen.