Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

CBI 5: The Brain

Film, 2022, 162 minuten
CBI 5: The Brain
De plotselinge dood van een politiek leider levert voor de politie een verbijsterende zaak op. Toprechercheur Sethurama Iyer zal het mysterie moeten ontrafelen.
De film CBI 5: The Brain is uitgebracht in 2022 en duurt 162 minuten. De populaire acteur Mammootty herneemt zijn iconische rol van Sethurama Iyer in het vijfde deel van de 'CBI'-reeks. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in CBI 5: The Brain

Regisseur

Meer zoals CBI 5: The Brain

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Tin & Tina
Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel een eigenaardige tweeling uit een klooster. Hun obsessie met religie verstoort het gezin al snel.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
AKA
AKA
Een geharde special ops-agent wordt moreel op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de zoon van de baas.
The Matchmaker
Een kantoormedewerker wordt smoorverliefd op zijn beeldschone stagiaire en volgt haar naar een woestijnresort waar bizarre krachten aan het werk zijn.