Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cargo

Film, 2018, 103 minuten
Cargo
Te midden van een verschrikkelijke pandemie zoekt een vader in de wildernis van Australië naar iemand die bereid is zijn dochtertje, een baby, te beschermen en verzorgen.
De film Cargo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cargo op Moviemeter

De blanke Bahamaanse visser Kevin zit in financiële moeilijkheden en kan het onderwijs van zijn zoon nauwelijks betalen. Hij krijgt het voorstel om illegalen de Verenigde Staten binnen te smokkelen, een baan die hij uit noodzaak aanneemt. Alles verloopt goed waardoor Kevin de moed vindt om ook zijn vriendin en zoon mee te nemen. Dan gaat het mis.

Cargo op IMDB

Score: 7,5 van de 10

CARGO is a post apocalyptic thriller and an emotional story of a father trying to save his child at all costs.

Acteurs in Cargo

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Cargo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Extraordinary Tale of the Times Table
Een geïsoleerde vrouw verstuurt 1212 brieven naar onbekenden. Ze krijgt hier maar één reactie op en ze worden verliefd. Maar hun sprookje heeft een duistere kant.
The Invocation of Enver Simaku
Wanneer een journalist terugkeert naar Albanië om de dood van zijn vrouw te begrijpen, wordt hij meegetrokken in een verontrustend onderzoek naar het paranormale.
Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.
Robert the Doll
Angstaanjagende, bovennatuurlijke gebeurtenissen teisteren de familie Otto nadat hun ontevreden huishoudster een mysterieuze oude pop aan hun zoon heeft geschonken.
The Amityville Theater
Een tienermeisje blijft alleen achter als haar ouders overlijden. Ze erft een vreemd theater in het beruchte stadje Amityville, waar haar iets boosaardigs wacht.