Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Candy Jar

Film, 2018, 92 minuten
Candy Jar
Twee rivaliserende scholieren, debatkampioenen die het nergens over eens zijn, zetten hun ambitieuze plannen door om elk toegelaten te worden tot hun droomuniversiteit.
De film Candy Jar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 92 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Candy Jar is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Candy Jar op Moviemeter

Score: 2,71 van de 5

Lona is een introvert meisje uit de middenklasse dat naar een middelbare school gaat. Ze hoopt dat ze op een dag mag studeren aan Harvard. Lona krijgt de opdracht samen te werken met Bennett. Hij is een jongen uit een welgesteld gezin en wil later studeren aan Yale. Lona en Bennett verschillen veel van elkaar en zijn het nergens over eens. Later komen de twee echter tot de ontdekking dat samenwerken ook mogelijk is wanneer je veel van elkaar verschilt.

Candy Jar op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Candy Jar is a movie starring Jacob Latimore, Sami Gayle, and Tom Bergeron. Dueling high school debate champs who are at odds on just about everything forge ahead with ambitious plans to get into the colleges of their dreams.

Acteurs in Candy Jar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Candy Jar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Banlieusards
Drie broers – een gangster, een academicus en een beïnvloedbare tiener – leren harde lessen en proberen zich staande te houden in een ruige wijk.
The Bling Lagosians
Het glamoureuze verjaardagsfeest voor een 51-jarige matriarch zet haar naam en erfenis op het spel als de familieschulden aan het licht dreigen te komen.
Het griezelige verhaal van kapitein Onderbroek's Nep-o-ween
Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes!
Raising Dion
Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.
Super Monsters: Vida's eerste Halloween
De Super Monsters delen hun Halloween-tradities met Vida en worden uitgenodigd voor een Día de los Muertos-feest in de achtertuin van de Howlers.