Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Can I Tell You A Secret?

Tv-serie, 2024
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
De tv-serie Can I Tell You A Secret? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Can I Tell You A Secret? is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels (Verenigd Koninkrijk) - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Au
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Can I Tell You A Secret?

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Baby Reindeer
Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.
What Jennifer Did
Jennifer Pan belt de alarmcentrale om te melden dat haar ouders zijn neergeschoten en wordt zo het middelpunt van een fascinerende misdaadzaak.
Unlocked: A Jail Experiment
In deze realityserie voert de sheriff van een gevangenis in Arkansas een radicaal sociaal experiment uit door de mannen die er zijn opgesloten meer zeggenschap te geven.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.