Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Calum von Moger: Unbroken

Documentaire, 2019, 93 minuten
Calum von Moger: Unbroken
Bodybuilder en tweevoudig Mr. Universe-winnaar Calum von Moger blikt terug op zijn klim naar de top en zijn moeilijke come-back na een slopende blessure.
De documentaire Calum von Moger: Unbroken is uitgebracht in 2019 en duurt 93 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Calum von Moger: Unbroken op IMDB

Score: 9 van de 10

To many in bodybuilding, Calum Von Moger is seen as the future of the sport. A 2x Mr. Universe champion, Calum was catapulted into social media stardom. Known for his resemblance to Arnold ...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Calum von Moger: Unbroken

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Happy Jail
De Filipijnse gevangenis die bekend werd door een virale Michael Jackson-dansvideo, krijgt een ex-gevangene als nieuwe manager. Dit zorgt voor controverse en kritiek.
The Family
Een geheimzinnige groep conservatieve christenen bekend als de Familie oefent een buitenmaats grote invloed uit in Washington -- en heeft wereldwijde ambities.