Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Calum von Moger: Unbroken

Documentaire, 2019, 93 minuten
Calum von Moger: Unbroken
Bodybuilder en tweevoudig Mr. Universe-winnaar Calum von Moger blikt terug op zijn klim naar de top en zijn moeilijke come-back na een slopende blessure.
De documentaire Calum von Moger: Unbroken is uitgebracht in 2019 en duurt 93 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Calum von Moger: Unbroken op IMDB

Score: 9 van de 10

To many in bodybuilding, Calum Von Moger is seen as the future of the sport. A 2x Mr. Universe champion, Calum was catapulted into social media stardom. Known for his resemblance to Arnold ...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Calum von Moger: Unbroken

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Greatest Events of WWII in Colour
Van Pearl Harbor tot D-day: de meest cruciale gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog komen tot leven in deze indringende documentaireserie met ingekleurde filmbeelden.
The Devil Next Door
Een grootvader uit Cleveland moet in Israël voor de rechter verschijnen omdat hij ervan wordt beschuldigd de beruchte nazikampbewaker Iwan de Verschrikkelijke te zijn.
Fire in Paradise
Overlevenden vertellen in deze documentaire over de catastrofale Camp Fire, de dodelijkste bosbrand in Californië die in 2018 het stadje Paradise volledig in de as legde.
The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie
Aaron Paul, Vince Gilligan en andere leden van de cast, producenten en crew delen verhalen en filmmateriaal over het maken van 'El Camino'.
Shine On with Reese
In deze openhartige talkshow gaat actrice en producente Reese Witherspoon bij baanbrekende vrouwen op bezoek om met hen te praten over hun inspirerende leven.