Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Burden

Documentaire, 2016, 90 minuten
Burden
Deze documentaire belicht de hele carrière van performancekunstenaar Chris Burden, wiens eerste pogingen tot steeds gevaarlijkere stunts legendarisch waren.
De documentaire Burden is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Burden op Moviemeter

Score: 1,88 van de 5

Deze documentaire belicht de hele carrière van performancekunstenaar Chris Burden, wiens eerste pogingen tot steeds gevaarlijkere stunts legendarisch waren. Al meer dan 45 jaar heeft het werk van Chris Burden consistent ideeën uitgedaagd over de grenzen en de aard van de moderne kunst. Met zijn baanbrekende werken van de jaren 70 verdiende Burden een plaats in de kunstgeschiedenisboeken terwijl hij zelf nog maar begin twintig was. Maar naarmate de jaren 70 voorbij gingen werd Burden gedesillusioneerd door de verwachtingen en misvattingen op basis van zijn vroege werken en zo groeide de druk waardoor de lijn tussen zijn leven en zijn kunst wazig werd.

Burden op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Burden is a movie starring Chris Burden, Marina Abramovic, and Vito Acconci. A probing portrait of Chris Burden, an artist who took creative expression to the limits and risked his life in the name of art.

Acteurs in Burden

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Burden

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.