Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Tv-serie, 2018
Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell
Wanneer Jeff Ross en Dave Attell op het podium staan, is niemand veilig. Met de hulp van hun speciale gasten zorgen ze voor een grandioos weekend vol humor.
De tv-serie Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Combining the comedic forces of Jeff Ross and Dave Attell, and filmed at New York's Comedy Cellar, the series features zingers, audience roasts, celebrity cameos, and mic bumps.

Acteurs in Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mere Pyare Prime Minister
Wanneer zijn moeder een traumatische ervaring heeft, reist een jongen uit de sloppenwijken van Mumbai naar Delhi om gerechtigheid te te eisen bij de minister-president.
El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Awake: The Million Dollar Game
De deelnemers aan deze komische spelshow moeten na 24 uur zonder slaap diverse uitdagingen aangaan om kans te maken op de hoofdprijs van 1 miljoen dollar.
Life Overtakes Me
Door hun trauma trekken honderden vluchtelingenkinderen zich terug uit de onzekerheid van hun leven naar een comateuze toestand, het zogenaamde 'terugtredingssyndroom'.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.