Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Tv-serie, 2018
Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell
Wanneer Jeff Ross en Dave Attell op het podium staan, is niemand veilig. Met de hulp van hun speciale gasten zorgen ze voor een grandioos weekend vol humor.
De tv-serie Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Combining the comedic forces of Jeff Ross and Dave Attell, and filmed at New York's Comedy Cellar, the series features zingers, audience roasts, celebrity cameos, and mic bumps.

Acteurs in Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.