Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bruno and Boots: The Wizzle War

Film, 2017, 90 minuten
Bruno and Boots: The Wizzle War
De leerlingen van naast elkaar gelegen scholen hebben genoeg van rare kledingvoorschriften en maffe straffen en binden de strijd aan met de nieuwe, autoritaire leiding.
De film Bruno and Boots: The Wizzle War is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bruno and Boots: The Wizzle War op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A new teaching system arrives at the hall and the boys hate it and and try to get rid of it in secret. Bruno's plans never turn out the way they planned so guess who had another plan. The system only holds double digits so once you reach a certain amount something. The boys can't figure it out until later in the movie but Bruno finds out what happens.

Acteurs in Bruno and Boots: The Wizzle War

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Bruno and Boots: The Wizzle War

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alalá
Een kunstcentrum voor kinderen in een multiculturele wijk in Sevilla gebruikt de kracht van flamenco om kansen te creëren en sociale verandering aan te wakkeren.
Marmaduke
De slordige en ondeugende Marmaduke heeft een groot hart, maar komt altijd in de problemen! Heeft hij het talent om te schitteren in de deftige wereld van de hondenshows?
Wild Babies
Volg de avonturen van jonge leeuwen, olifanten, pinguïns, schubdieren en meer terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven in het wild ontdekken.
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?
Barbie: Princess Charm School
Blair Willows is opgewonden als ze naar de Princess Charm School gaat, waar ze prinsessen Delancy en Hadley ontmoet en op zoek gaat naar een magische kroon.