Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Bridge

Tv-serie, 2015, 246.147 beoordelingen
The Bridge
Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.
De tv-serie The Bridge is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Bridge op Moviemeter

Kou Ichinomiya komt uit een rijke familie en is de eigenaar van een beroemd groot bedrijf. Van jongs af aan is hem geleerd nooit iemand iets schuldig te hoeven zijn. Hierdoor heeft hij wat dit betreft een obsessie aangekweekt gekregen. Hij wil nooit bij iemand in het krijt staan en als dit wel het geval is krijgt hij meteen last van astma-aanvallen. Op een dag valt hij in de Arakawa rivier en wordt hij gered door zwerfster Nino. Hij voelt zich in schuld bij haar en vraagt hoe hij haar terug kan betalen. Nino wil echter alleen dat hij van haar houdt. Ten einde raad besluit Kou samen met haar en de andere thuislozen onder de Arakawa brug te gaan wonen.

The Bridge op IMDB

Score: 9 van de 10

When a body is found on the bridge between Denmark and Sweden, right on the border, Danish inspector Martin Rohde and Swedish Saga Norén have to share jurisdiction and work together to find the killer.

Acteurs in The Bridge

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Bridge

Wallander

Wallander

(2015)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Downton Abbey

Downton Abbey

(2015)

The Killing

The Killing

(2021)

Fargo

Fargo

(2017)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
The Adventures of Chuck & Friends
Chuck is een creatieve dromer en doener met de wereld aan z'n wielen! Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen.