Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers

Film, 2017, 61 minuten
Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers
Brian Regan tilt herkenbare familiehumor naar nieuwe hoogten met grappen over bordspellen, elastiek in ondergoed en het zoeken naar hotdogs op de verkeerde plekken.
De film Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 61 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers is a TV special starring Brian Regan. Brian Regan takes relatable family humor to new heights as he talks board games, underwear elastic and looking for hot dogs in all the wrong places.

Acteurs in Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.