Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Breaking Bad

Tv-serie, 2013, 12.889.927 beoordelingen
Breaking Bad
Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth.
De tv-serie Breaking Bad is uitgebracht in 2013. 'Breaking Bad' won in totaal 16 Emmy Awards, waaronder vier Emmy's voor Beste acteur voor ster Bryan Cranston. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Breaking Bad is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Breaking Bad op Moviemeter

Score: 1,69 van de 5

Op miraculeuze wijze worden de Bears kampioen in de Little League en mogen ze een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen de Toros in het Astrodome in Houston. Kelly Leak, de sterspeelster van de Bears, besluit op het laatste nippertje om toch aan de wedstrijd mee te doen en krijgt bovendien de kans om het goed te maken met haar vader die al jaren in Houston woont.

Breaking Bad op IMDB

Score: 10 van de 10

A chemistry teacher diagnosed with a terminal lung cancer, teams up with his former student, Jesse Pinkman, to cook and sell crystal meth.

Acteurs in Breaking Bad

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Breaking Bad

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.