Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Brahman Naman

Film, 2016, 95 minuten
Brahman Naman
Deze hommage aan comedy's over tienerseks uit de jaren tachtig volgt de winnaar van een kennisquiz die bijna alles weet, behalve hoe hij vrouwen moet aanspreken.
De film Brahman Naman is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brahman Naman op Moviemeter

Naman (Shashank Arora) is een geestige en klunzige scholier op de Bangalore University. Samen met z'n vrienden Ajay (Tanmay Dhanania) en Ramu (Chaitanya Varad) brengt hij z'n tijd grotendeels door binnen het Indiase quiz-circuit. De drie heren willen dolgraag van hun maagdelijkheid af en doen er alles aan dit voor elkaar te krijgen.

Brahman Naman op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Brahman Naman is a movie starring Shashank Arora, Tanmay Dhanania, and Chaitanya Varad. A champion college quizzing team try to win the all-India finals and lose their virginities.

Trailer

Acteurs in Brahman Naman

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Brahman Naman

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn
Nadat de vader van haar kind haar verlaat voor een ander, vindt een alleenstaande moeder nieuw geluk in haar drukke leven met een tv-carrière en een nieuwe liefde.
Fresh Flesh
Tijdens een weekendexcursie stuit een aantal vrienden op een groep hongerige kannibalen en beginnen de vrienden een vreemd verlangen te ontwikkelen.
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.