Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bonusfamiljen

Tv-serie, 2021
Bonusfamiljen
In deze Zweedse dramedy navigeert een nieuw stel met hun exen en kinderen langs de emotionele uitdagingen en ingewikkelde logistiek van het leven als samengesteld gezin.
De tv-serie Bonusfamiljen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bonusfamiljen op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Bonusfamiljen is a TV series starring Vera Vitali, Erik Johansson, and Fredrik Hallgren. A drama series exploring the complexities of relationships in modern family life

Acteurs in Bonusfamiljen

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds - Audiodescriptie;Frans;Duits;Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Zweeds

Meer zoals Bonusfamiljen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.